Septemberstrand

Morgonen var ganska kall idag. Set frös när han kastade i sig frukostmackan på trappen innan han cyklade till skolan, Etta ville vinka hejdå och jag tänkte att detta kanske är sista veckan det blir cykel innan kalla hösten kommer och vi tar bilen.

Dvs, nästa vecka börjar jag jobba och då lägger jag inte en halvtimme på att cykla fram och tillbaka med Set till skolan innan jag själv måste köra till jöbb. Snabbt och lätt är min morgonparoll.

Fast alltså, på måndagar och fredagar cyklar han själv dit. Jag kan bara tänka mig att han inte kommer vilja det så fort chansen finns att åka bil.

Dagen blev iallafall varmare och varmare. Set kom hem halv två och efter ett expressbesök av föräldrarna drog vi till stranden. Ändå längesedan jag badade i havet nu?


Det var helt ok temp men iom krispigare septemberluft blev jag ändå kall in i märgen när jag kom upp. Barnen badade inte. Bella lekte Frost, Set skapade dinosaurieskelett av stenar och Etta satt mest och åt sand. Såna jävulska klyschor till barn jag har ändå. Haha. Nåväl.

Det föräldrarna gjorde här var mest att leverera mina beställningar från årets Bokmässa. Fick till och med en signerad! Den ska jag läsa nu.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s