Helgen

Igår åkte vi till Malmö hela familjen för att jag skulle på konsert på kvällen. Passade på att ta en hel helg i Mälmö och det var ju himla tur det. Det är så fiiiint i Malmö på hösten. Det var mjukt varmt väder och träden var fina och parkerna var uuunderbara. Vi gjorde inte så mycket mer än att strolla genom Kungs- och Slottsparken på eftermiddagen. Lekte på Sagolekplatsen och Tåglekplatsen och åt falafel under en Kastanj. Såg en gondol i kanalen?? Eeeh.

Vid fem körde vi hem till Pelle i Limhamn och vid sex drog jag till Martina och hennes GIGANT till hund. Ja Jussi du är fin och bra på alla vis men du är GIGANTISK. Anyway. Sen kom Torbjörn också dit och vi satt och våndades över att behöva åka till Lund för att gå på konsert. Det ÄR ju ett himla meck med att behöva lämna stada men det gick bra. Det gjorde det. 


Och konserten var himla fin. Typiskt nog glömde jag ta ut pengar till att köpa skröfs men kanske var det tur för annars hade jag spenderat 250 spänn på en plansch jag eventuellt inte ville ha.

Sen hade jag lite trubbel med att få taxi till Limhamn men klockan halv två kunde jag krypa ner hos Etts och sova till sju när barnen vaknade.

Idag åkte vi inom Empåååria på hemvägen för Erik behövde köpa nya vita t-shirts. Började med att besöka takparken. What can I say, vi gillar parker. ¯\_(ツ)_/¯ 


Jag ska börja jobba imorgon och oturligt nog står min kasse med jobbgrejer inne i en kattvind som blockeras av Eriks garderob pga renoveringen. Jag tror inte jag har något vansinnesviktigt däri utom min temugg och kaffekopp men då fick jag en bra anledning till att införskaffa en ny. Valde med omsorg i roliga popkulturaffären och det landade på denna:


Nu är jag redo för resten av mitt arbetsliv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s