Blåset

Det blåser mycket just nu. Kall oktobervind från havet. När jag steg upp idag var det 4 grader ute och det blev knappt varmare i vinden under dagen. När jag slutade jobbet körde jag nerom Brantevik bara för att spana på vågor och de var så sjukt stora. Det blir ju aldrig samma på bild men jag var rejält urblåst (höhö) när jag hoppade in i bilen efteråt.


Här hemma renoverar vi i låångsamt gemak och har väl kommit halvvägs ca. Det är ett öppet hål in till vinden över vårt sovrum och där är taket oisolerat. På andra sidan har vi byggfönster då Clary renoverar det befintliga. En bit plast på en träram alltså.

Det är så kallt! Det är kallt överlag i huset men där uppe i sovrummet är det schweinakallt! Tog upp termometern innan ikväll det är ca 17 grader verkar det som. Känns som 12!

Allra värst är det när jag stiger upp. Första känslan är att krypa tillbaka under täcket, andra är att bara klä på mjukt och varmt. Detta leder ofelbart till att jag går runt hela dagen på jobbet och känner mig mjukissunkig. Svår balansgång det där.

Nä nu måste jag lägga på ved i kaminen så jag blir varm ikväll iaf. Burrrrr.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s