Phew!

Jag tog på mig uppdraget att sticka en väst till bebisen Miranda som är liten och kall. Tog två alldeles för tunna garn för mönstret så det blev till att sticka i ca 300 år innan den ikväll äntligen kunde räknas som klar.

Nu ligger den och torkar efter ett dopp, då det är ullgarn behöver den blötas ner för att bli platt nämligen, annars rullar den bara ihop sig.

Således blir det ingen bild på den ikväll. Ska se om jag minns att fota den imorgon i dagsljus.

Annars är jag mest fokuserad på jobbet just nu. Detta är andra veckan (eller tredje??) som jag jobbar och varje natt drömmer jag långa jobbrelaterade drömmar i lite halvt vaket tillstånd. Det enda som hjälper är att styra in tankarna på renoveringen för att jag ska kunna slappna av och somna. Dock är Etta just nu mer vaken än sovande från ca 5 på morgonen. Gah. Är så himla trött. Men om två veckor ska vi köra ett försök till amningsavslut, så får vi se om hon sover bättre sen. Håll tummarna!

Imorgon ska jag läsa ca 50 mastiga sidor om Biblioteksplaner för på onsdag ska vi påbörja jobbet med vår egen. Lika mycket grubblerier i natt må jag tro alltså. Snark.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s