Bloggskola

Imorgon håller jag i eventet Börja Blogga! på bibblan. Tjo. Ser jag till denna blogg skulle den snarare heta Sluta Blogga! Det var då maken så svårt det skulle bli att hålla igång ett påbörjat bloggprojekt. Men jag vet att jag skrev i oktober nånting om klackarna i taket om jag fortfarande bloggar efter november. Och här är vi nu i april, hehe.

Jag började alltså jobba igen i oktober och där sket sig bloggandet för mig. Man gör ju liksom inget spännande om dagarna utöver sitt arbete. Erik var pappaledig. Så började även han jobba igen i början av april och då skolade jag in Etta på förskolan. Hon älskart. Men tiden alltså. Hinner på min höjd se två avsnitt av någon teveserie på kvällen efter att barnen lagt sig innan jag själv måste somna. Fast egentligen tror jag det handlar om min laptop. Den är så sjukt obekväm att använda. Den är både kall och vass, dvs sämsta möjliga kombo för datortrötta händer.

Nu är jag iaf inne igen och kollar läget pga morgondagens utbildning. Jag ska visa tre olika plattformar tänkte jag, jag har bloggat på alla tre men det var väl ca 6 år sedan jag använde blogg.se tex. Hur ska jag minnas hur jag gjorde där??

Turligt nog har ingen anmält sig ännu så kanske får vi ställa in. Syynd. Ehe ehe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s